Pikovice - Setkani pod Mednikem

Letošní ročník se koná v sobotu 15.5.2010

Diskografie

autorská alba
Pekelnej mejdan
Multisonic 1996
samplery, kompilace, mišmaše
titulvydavatelstvípíseň
To naše mládíMultisonic 1994Kdyby (J. Rážek/ J. Rážek)
Setkání pod MedníkemMultisonic 1994Praktická holka (J. Rážek/ J. Rážek)
Jen ty má SázavoMultisonic 1995Sázavský díl (J. Rážek/ J. Rážek)
Táboráku plápolejMultisonic 1995Johnyho kobyla (Charlie Fleischleber)
Táboráku plápolejMultisonic 1995Potají (J. Rážek/ J. Rážek)
Ještě spí chata na skále nad řekouMultisonic 1996Domů (J. Rážek/ J. Rážek)
Lká ukulele tmouMultisonic 1997Adéla (J. Rážek/ J. Rážek)
Nejhezčí české trampské písničkyMultisonic 1998Johnyho kobyla (Charlie Fleischleber)
Potlach na Štěchovické laguněMultisonic 1998Babička Marry (Voskovec/Werich)
Country koktejl 3Multisonic 1999Vodácká (J. Rážek/ J. Rážek)
Stránky jsou optimalizovány pro Mozillu 5.0 Firefox 1.0.7. a vyšší a Internet Explorer 6.0                                                                                    © mysha